Трансферът на Ивайло Чочев може да се превърне в истинска сага. В италианските медии разпространиха нова информация, според която в момента е изникнала пречка пред преминаването му в Палермо. 

Днес издания на Апенините написаха, че представител на сицилианския клуб е в София да преговаря с ръководството за сделка. Сега обаче според "Тутомеркатоуеб", разговорите се затрудняват. 

Причината е, че от Палермо досега не са знаели, че процент от парите за Чочев трябва да отидат в бившия му клуб Чавдар Етрополе. И това вдига още повече цената му, тъй като те са склонни да платят максимум 1.5 млн. евро за него. 

Според изданието, това ще наложи втори рунд на засилени преговори, който да започне в най-кратки срокове. Все още не се споменава и дума за интереса на Монако от изданията на Апенините. 

"Тутомеркатоуеб" дава допълнителна информация и за другия българин, набелязан от Палермо. Това е Милен Гамаков, който обаче сега изглежда пред трансфер в Лече, защото от бившия клуб на Валери Божинов вече са осъществили официален контакт с представителите му.