Отборът на Левски ще играе следващото си домакинство, което е срещу Берое, без публика. Такова решение взе Дисциплинарната комисия след приключването на своето заседание.

„Причината за наказанието на Левски не е ударът със снежна топка по Стойчо Младенов, а нараняването на двама униформени полицаи, което е станало факт при нахлуването на запалянковците в края на мача. В комисията не е постъпило медицинско от страна на Стойчо Младенов, който няма нараняване. Двама полицаи са пострадали, единият в бедрото, а другият е ударен в главата. Затова Левски е лишен от домакинство за един мач. Ние смятаме, че е по-подходящо тимът да играе без публика на своя стадион. Затова заменяме наказанието. Понеже на Левски не му се случва за първи път, има допълнителна глоба от 15 хиляди лева. Наказан е и Тодор Янчев от ЦСКА заради изританата топка към скамейката на Левски. Той няма да изпълнява задълженията си за 1 мач и е глобен с 500 лева, заяви говорителят на ДК Юрий Кучев.

Освен това Левски е санкциониран с още пари заради провинения на своите фенове. Така сумата надвишава 20 хиляди лева от мача с ЦСКА.