Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори обширно по време на Коледното парти на клуба. Той засегна редица теми, като една от тях беше днешната му декларация срещу Лудогорец и босът им Кирил Домусчиев. 

"Не искам да коментирам нищо във връзка с Домусчиев. Каквото имах го казах, който както иска да ме разбира. Нека не коментираме Лудогорец, а ЦСКА и всичко около отбора." 

"Нашите отношения с Боби Михайлов, Атанас Фурнаджиев и БФС не са влошени. Имаме проблеми с други комисии, които правят това, от което недоволстваме. Но нашите отношения с босовете на футбола са добри, както и с всеки друг клуб." 

"Даваме най-доброто от себе си, но какво ще стане - Божа работа. Но армейският дух е непреклоним. Ще правим така да бъдем най-добрите във всеки един мач. Ще даваме всичко на терена, за да сме победители", сподели треньорът.  

Той говори и по темата за желанието на БФС да се въведе правило, според което в отборите да играят повече юноши и така да се дава шанс на младите. Младенов е срещу такава стъпка.

"Една Испания или Португалия има неограничен брой за чужденци и е на недостижимо от нас ниво. Не мисля, че трябва футболисти, които нямат качества, зорлем да ги бутаме да стават футболисти. Да ги пускаме само, защото сме задължени да го правим, така мисля аз. Така няма да подобрим нивото на футбола ни", заяви Младенов. 

Той направи равносметка на изтичащата 2014 г. и отправи пожелания към феновете и конкурентите. 

"Най-успешното е, че клубът съществува и да го възстановим. Много малко неща знаете за ЦСКА, но това е нормално. Много работа свършихме и ръководството, и треньорите. Най-големите постижения са, че ни има и че свършихме много повече, отколкото мислехме, а не първото място." 

"На всички конкуренти желая здраве, щастие и да нямат нашите проблеми и никога да ги нямат. А на нас желая ЦСКА да се стабилизира във всяко едно отношение - база и финансова стабилност", заяви треньорът на ЦСКА.