"Първо искам да поздравя отбора на Локомотив Пловдив. Аз през цялото време се опитвах да убедя играчите си, че това ще е един от най-тежките ни мачове. И съм тотално разочарован. Не мога да си го обясня," заяви старши треньорът на Литекс Красимир Балъков след много лош мач на неговия тим и загуба с 0:2 в Пловдив.

"Ще трябва да го анализираме. Аз трябва да поема вината, и да се извиня на феновете ни за тази безсърдечна игра, игра без заряд. Качеството на един отбор се появява само ако има нужната нагласа," коментира още наставникът на "оранжевите". "Не трябва да се заблуждаваме, те желаеха повече победата. Доста сериозно ще си поговорим. Отдавна не сме играли така безлично."

"Видях в някои футболисти нежелание да поемат отговорност. Досега не бях виждал такова нещо в тях. Ще имаме разговори. Сами си създаваме проблеми на върха. Единственото хубаво е, че след този мач има някаква пауза. Ще работим здраво, защото ни чакат много здрави мачове."

"Ние сме показвали, че можем много повече. Но основата на това, да се изяви качеството, е зарядът и нагласата за мача. Когато ги няма, можеш да паднеш във всеки мач," завърши Краси Балъков.