Старши треньорът на Славия Иван Колев похвали своите фубтолисти след спечелената точка при гостуването на ЦСКА. „Белите” откраднаха първи точки от ЦСКА на „Българска армия” този сезон.

„Искам да поздравя всички наши играчи, те бяха почти безупречни в защита. Имаме проблеми в атака, знаем си ги добре. Но те заслужават поздравления за огромните условия на терена. Не вярвам ЦСКА да подценят някой отбор, защото те преследват титлата. Очевидно не бяха достатъчно мобилизирани, докато нашите момчета бяха много надъхани.”

„Докато бе свеж,Кире Ристевски бе добър, но след като Тони Силва вдигна оборотите, трябваше да сложим друг играч на този пост. Мисля, че Диего Фераресо се справи добре. В дефанзивен план стоим по-добре, по-организирано. Явно ни е по-лесно да рушим противниковата игра. Трябва да обърнем повече внимание в атаката, защото губим лесно топката, а това ме дразни и трябва да се промени”.

„Вероятно можехме да си тръгнем с повече от точка. Искам да държим повече топката, да градим, а не просто като откраднем топката с 2-3 паса да направим контраатака. Сега ми е трудно да кажа какво да очакваме от другите ни мачове”, каза още наставникът на Славия.