Капитанът на Черно море Георги Илиев изглеждаше доста разочарован от поражението с 0:2 от Левски, и най-вече, от липсата на характер в неговия тим.

"Футболните достойнства бяха малко от наша страна. Раздадохме се, мотивацията беше на максимум. Но прекалено малко футбол, прекалено малко идеи, може би малко страх, и затова така се получи. Нормално е да няма идеи, когато топката се рита безцелно. Левски имаха малко повече футболни достойнства. Имахме шансове, но като няма и късмет, не се получава," заяви Илиев.

"Благодарение на хъс, манталитет, характер, един футболист трябва да излиза от тези ситуации. Проблемите в атака не са само на нападателите, и тези в защита не са само на защитниците. Не мисля, че проблемът е само в това, че имаме доста нови футболисти, повечето са опитни играчи. Надявам се следващия мач да покажем друго лице," добави той.

"За нас всеки двубой е ключов, защото за всяка победа дават три точки. Не мисля, че мачът с Берое е по-важен от този днес. Но ще играем за победа, и се надявам там да се получи," коментира Георги Илиев за предстоящия сблъсък с Берое.