ЦСКА уреди поредната си престижна контрола по време на предсезонната подготовка на тима в Австрия.

От клуба обявиха чрез официалния си сайт, че насрочената за 3 юли проверка с германския Вюрцбургер Кикерс е отменена, а вместо това на 2 юли възпитаниците на Христо Янев ще премерят сили с полския град Легия Варшава. Двубоят ще бъде от 19 часа българско време и ще бъде предаван на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп и онлайн на Gong Play.

Така ЦСКА ще се изправи срещу юношата на клуба Михаил Александров, който от миналия сезон играе за Легия. Любопитен факт обаче е, че Легия има контрола със Зенит Санкт Петербург само ден по-рано, така че може да заложи на различни състави в двете проверки.

Това е поредна престижна контрола за "армейците" в Австрия. Кулминацията определено е контролата срещу 3-кратния носител на Европейската Купа Интер Милано, с която турнето на „червените“ ще завърши на 14 юли.

На австрийска земя ПФК ЦСКА 1948 АД ще играе още с руския ФК Краснодар, в четвъртък, 7 юли, от 19:15 ч., по Diema Sport 2 и с украинския колос Динамо Киев в неделя, 10 юли, от 18:00 ч., по Diema Sport 2. Всички тези мачове можете да гледате и онлайн на Gong Play.