Футболистите на Левски Радослав и Борислав Цоневи категорично отрекоха слуховете, че ще преминат в Ботев Пловдив. В специално интервю за Нова Тв близнаците добавиха, че все още не са решили дали ще преподпишат с тима от Герена.

„Все още не сме взели решение. Ако има нещо, ще знаете“, каза Ради Цонев и добави: „Спекулациите, че ще ходим в Ботев не са верни. Ще видим какво ще стане след края на сезона“

Ради Цонев също влезе в лазарета на Левски

Борислав Цонев продължава да се възстановява от травма, а двамата братя признаха, че извън Левски имат доста различни футболни предпочитания. Така на въпрос на кой европейски отбор са фенове, Ради Цонев каза: „Аз лично съм почитател на Реал Мадрид“, а Боби отсече: „Аз съм привърженик на Барселона“.

Запитани за това кой е любимият им футболист, Радослав каза: „Аз има няколко, сред които Лука Модрич, Верати“, а брат му добави: „Като привърженик на Барселона ще кажа Меси и Суарес“.

Цялото интервю с братя Цоневи може да видите в петък, 11 март, в предаването „Преди кръга“ по Diema Sport. Началният час е 19.00.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS