Полузащитникът на Левски Радослав Цонев не можа да даде точно обяснение защо според него отборът не е успял да победи при гостуването си срещу Локомотив Пловдив в 24-ия кръг на А група.

„Съжалявам, че не успяхме да спечелим. Не мисля, че причината е в нас, защото се раздадохме на 100 процента“, коментира младокът, който започна като титуляр.

„Не знам как сте го видели вие отвън, но стартирахме мача добре, след което ни стъписа гола, който ни вкараха. После десетина минути не бяхме на нужното ниво, но се оправихме и започнахме да създаваме положения.“

„Феновете бяха на ниво за пореден път и ни подкрепяха, затова отидохме след мача да ги видим. Не знам какво не ни стигна за победата. Играхме добре, раздадохме се максимално. Надявам се в следващите мачове да победим.“

„Напрежение не бих казал, че има. Щом играем в Левски и когато не побеждаваме, е нормално вниманието да бъде върху нас. Не мисля, че има загуба на увереност. До лятото имаме договори (заедно с брат му Борислав Цонев – б.р.), още не сме обсъждали друго“, добави Цонев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS