Шефът на Детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров сподели, че според него от Литекс са разиграли сценарий, свързан с обединяването на ЦСКА. Преди време се заговори, че ловчанлии може да се слеят с „червените“, за да могат „армейците“ да играят в А група.

Стойчо Стоилов извади своя отбор от терена, след като съдията Георги Йорданов изгони втори футболист на Литекс и отсъди дузпа за Левски при 1:0 в полза на „сините“.

„Предполагам кой може да се е обади на Стойчо Стоилов, ние гледахме мача. След като се случи всичко това, много е жалко, че мачът завърши по този начин, защото в това студено време хората бяха дошли да подкрепят любимия си отбор“, заяви Даниел Боримиров.

„За мен това е някакъв сценарий, който се разигра. Литекс трябва да бъде изваден за една година, а се говореше за сливане с ЦСКА. Може би е сценарий, който господата реализираха на нашия стадион“, коментира още Боримиров.

„Ние няма какво да разговаряме с тях. Не може правилата да важат за едни, а за други не. Нямаше влизане с бутоните в техния вратар, аз слушах много внимателно какво каза Стоилов“, завърши Даниел Боримиров.