Членът на Управителния съвет на ЦСКА ИвайлоМанджуков заяви, че през вчерашния ден са направени плащания в размер на половин милион лева, които са за покриване на плащания по лиценза.

„Не съм посещавал съблекалнята и не съм разговарял с футболистите и треньорското ръководство“, коментира Манджуков.

„Само във вчерашния ден сме платили около половин милион лева по лиценза. В това число влиза и дългът към Чавдар Етрополе, изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Димитров. Шокиран съм, защото поетият ангажимент е изпълнен. Не мога да разбера защо се вдига този шум, имам 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно“, добави членът на УС на ЦСКА.

„Изпълнителният директор може да ви каже към кой още има да плащаме, мога да ви подведа и предпочитам да не коментирам.“

„Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция, на която ще говорим. Не приемам нищо от казаното от Младенов по адрес на Петър Манджуков. Считам го за неправилно и неаргументирано поведение. Аз и баща ми уважаваме Стойчо Младенов като име и футболист”, каза още Ивайло Манджуков.