Великият Люпко Петрович, печелил КЕШ с Цървена звезда, потърси спортната редакция на Дарик радио за да се поинтересува какво се случва с Левски, където той на два пъти бе треньор. Той бе запознат с всичко случващото се в синия клуб, явно от медиите и от разговорите, които е провел на 23 май, когато бе в София и присъства на тържествата за сто годишнината на Левски.

При навлизането си на националния стадион Люпко бе разпознат от привържениците, които ставайки прави на крака, го аплодираха и скандираха името му, което трогна много сърбина. Той бе награден от клуба за заслуги и по време на церемонията се видя с всички присъстващи бивши футболисти на Левски.

„Ако Георги Иванов е затруднен в намирането на старши треньор, то аз съм готов да помогна на Левски и на него, заяви Петрович. Усетих ясно, че любовта на феновете към мен не е намаляла ни най- малко. Готов съм да сформирам треньорски екип и да започна работа в най- скоро време. Естествено това го споделям, защото знам,че Гонзо още не се е спрял на треньор. Ако има някой предвид, то аз пожелавам успех на Георги в тежкото му начинание. Поздрави и за привържениците на Левски. Шоуто бе вълнуващо и запомнящо се.”

Вероятността Люпко Петрович да се върне начело на Левски е много малка, защото Георги Иванов вече има други планове в тази насока. Той е предложил оферти на няколко испански треньори и в началото на следващата седмица ще е в Испания, където лично да се срещне с кандидатите.

На 9 юни Левски започва подготовка за новото първенство и амбицията на Георги Иванов е да има назначен треньор, който да бъде на първото занимание. Единственото сигурно е, че следващият треньор на Левски няма да е българин.