Футболистът на Левски Георги Костадинов изрази мнение, че „сините“ трябва да сторят нужното, за да елиминират Литекс за Купата на България. Халфът определи двубоя с Ботев /0:0/ като „тежък“ и добави, че има натрупана умора.

„Мачът бе тежък. „Сбихме се“ с отбора на Ботев, оставихме сърцата си на терена, но може би не ни достигна нещо в завършващата фаза, за да отбележим“, започна Костадинов пред клубната телевизия.

„Турнирът за Купата е по-специфичен. Трябва да сторим необходимото, за да отстраним Литекс. Купата е сред целите ни. Дано да се възстановим и да покажем играта, която показахме и предходния мач“.

„Има доста натрупана умора. Правим всичко, за да се възстановяваме добре. Ако се държим като колектив, ще успеем да излезем с вдигнати глави“, добави Костадинов.

„Не смятам, че е нужно да призовавам феновете да идват на мача в Ловеч. Те по принцип ни подкрепят навсякъде. В предходния мач там бяхме като на домакински двубой. Надявам се в идния мач да ги зарадваме, както преди“, завърши Спортист на годината на Софийския университет.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS