Старши треньорът на Славия Милен Радуканов сподели преди представянето на отбора за новия сезон, че се надява тимът му да заслужи уважението на съперниците и на феновете през новия сезон.

„Искам да благодаря на г-н Стефанов за доверието. Искам да благодаря на целия клуб, има доста хора, които се грижат за нас. Цялостната обстановка в клуба е добра“, започна пресконференцията си Милен Радуканов.

„Подготовката протече на доста добро ниво, благодарение на ръководството, което ни предложи добри условия. Всички се прибрахме здрави от лагера, с изключение на Ради Василев. Изиграхме доста силни контроли. Настройваме се за първенството, очакваме първия мач с нетърпение. Надявам се да покажем едно добро лице. Искаме отборът да изглежда добре и да се надиграваме с всички противници“, коментира още наставникът.

„Всички играчи са в добро състояние, с изключение на Мишел Платини, който пристигна преди 10 дни, и Фераресо, който не е правил подготовка. Всички други взеха ползотворно участие в тренировките. Постепенно нещата ще се настройват.“

„Този въпрос с целите, предполагам, че от мен не можете да очаквате високопарни думи. Не можем да прескачаме етапи от нашето развитие. През последната година се борихме да не изпаднем. Моята цел е да спечелим уважението на противниците, както и на феновете.“

„В нашата професия най-важното е да си добър психолог, защото вътре в отбора са 25 човека. Очаквам от Мишел Платини да бъде един от лидерите на отбора“, завърши Радуканов.