Наставникът на ЦСКА Христо Янев разкри каква е целта му в предстоящата лятна подготовка. Той не поиска да говори за теми, странични от подготвителния процес и увери, че по 24 часа на ден работи само за завръщането на публиката на стадиона. 

"Аз съм треньор на отбора и за мен това е чест и отговорност. Извън моята юрисдикция е да говоря за сливания, всичко извън тренировъчния процес за мен е на заден план. От мен се иска да направя перфектна подготовка."

"Трябва да се изградим като отбор и колектив. Имам страхотен отбор, страхотни играчи, страхотен капитан. По 24 часа на ден мисля само как да показваме футбол, с който да водим хората на стадиона. Като стана сутрин, работя за това", сподели Янев. 

Той сподели още, че от средата на следващата седмица всички фенове и журналисти ще имат възможност да се запознаят с целия състав на "червените". Предполага се, че дотогава голяма част от селекцията ще е приключила. 

"На 23 юни ще се запознаете с целия отбор. Не ми беше лесно да кажа на футболисти, които бяха перфектни и дадоха всичко от себе си, че вече няма да работим заедно. Това обаче е част от работата ми."

"В момента нямаме отбор, който да бъде конкурентен на клубовете от евротурнирите. Имаме обаче достатъчно време, в което да изградим добър тим и ако е писано, догодина да докажем в Европа, че не сме случайни", сподели още Янев.