Спортният директор на Левски Георги Иванов смята, че равенството е реалният резултат на дербито с Лудогорец. Двата тима завършиха 1:1, а според Гонзо, тази точка може да се окаже стратегическа занапред в сезона. 

"Резултатът е реален, но в крайна сметка Лудогорец е силен отбор и резултатът е такъв, какъвто трябва да бъде. Не можахме да държим нивото от предишните мачове, но тази точка може да е с цената на победа, тя е стратегическа".

"Лудогорец не можем да кажем, че е голям отбор, а че има много добри футболисти. Вкараха ни от фаул. В миналия мач съдията отмени гол на Махмудов при подобна атака, но както и да е. Тази точка е стратегическа", сподели Иванов след мача. 

Той говори и за предстоящата зимна селекция на тима. Спортният директор е говорил със собствениците и те са го уверили, че ще има някакви пари за нови попълнения. През лятото играчите бяха взети за нула лева. 

"Смятам, че за момента не можем да видим разликата кой е 2 млн. и кой е без пари, в сравнение на нашите играчи и тези на Лудогорец. За нас е важна зимната селекция. Всички сме доволни от нивото, което показват играчите."

"Но съм говорил със собствениците и те са ме уверили, че ще има някакви пари за покупката на нови играчи", сподели още спортният директор на Левски след дербито с Лудогорец.