Футболистите на Левски загубиха закономерно от Пирин в Благоевград, след като проспаха първото полувреме, каза спортният директор на "сините" Георги Иванов след поражението с 0:1. То все пак остави Левски на върха в класирането в "А" група, където отборът на Стойчо Стоев има три точки аванс срещу преследвачите Литекс Ловеч и Лудогорец Разград.

"Получи се нещо закономерно. През първото полувреме бяхме отпуснати, може би някои футболисти бяха решили, че мачът ще бъде лесен. Като цяло, трябва да знаем, че мачовете започват от първата минута, а не от второто полувреме. От две седмици им обясняваме, че мачът ще бъде тежък, защото Пирин е във възход, но някои от тях явно не са ни чули. Първото полувреме беше под всякаква критика", каза той.

"Всеки отбор някога губи. Очаквахме да не е днес, но няма да правим трагедии. Следваме нашите цели, а най-важната е да запазим спокойствие и да бъдем мотивирани. Трябва да вземем поука и да не допускаме тези грешки в бъдеще. Пирин взе точки и от Лудогорец и Литекс, но този отбор не е на нивото, на което искаме ние да бъдем", добави спортният директор на "сините".