Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че е останал доволен от играта на своя отбор при победата с 2:0 над Пирин Разлог в контрола.

Наставникът отчете, че тимът не е можел да разчита на няколко важни фигури – включително и контузения си капитан Владимир Гаджев – и вече се готви сериозно за двубоя срещу Ботев Пловдив на „Коматево“ другия уикенд.

„В голяма част от мача бях доволен от това, което видях. Нормално имаше и грешки, които допуснахме. Целта на тази контролна среща беше именно такава. Смятам, че футболистите се вложиха и голяма част от тях играха през повечето време. Видяхме и част от юношите, така че сме доволни“, каза Гонзо.

„Имаме някакви дребни проблеми с Белаид и Бедоя. Нормално – тренирахме повече през седмица и мачът им донесе повече умора. Смятам, че до понеделник-вторник тези контузии ще отшумят.“

„Имаме доста играчи от основната група, които липсват. Имаме хора в националните отбори – и мъжкия, и юношеския, има и контузени. Групата беше от 14 човека. Въпреки че днес някои хора играха на непривични позиции, се справиха добре.“

„Димитър Макриев? Няма да го привличаме, той заедно с Наско Курдов и Орлин Старокин ще поддържа форма с нас. Има време до мача с Ботев Пловдив, готвим се сериозно“, завърши Иванов.