След уюта и топлината на коледните празници и на прага на новата 2015-а година в Gong.bg решихме да се отдадем на леки равносметки за случилото се през изминалите 12 месеца. 2014-а година предложи както възходи, така и падения на родната спортна сцена, но със сигурност ще остави диря в съзнанието на българския фен.

За едни годината премина под знака на световната титла на ансамбъла по художествена гимнастика, за други основни бяха успехите на Лугогорец, а трети все още „бистрят“ мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко.

Отминалите 365 дни обаче предложиха още много успехи на Григор Димитров и Цветана Пиронкова, както и достойно представяне на Александра Жекова по време на зимната олимпиада в Сочи.

Страсти, коментари, емоции и много надежди за бъдните дни на спорта…и това присъстваше с пълна сила в ежедневието. А за да изпратим подобаващо 2014-а година, в Gong.bg подехме инициатива заедно с нашите читатели да определим най-значимото спортно събитие на 2014-а година.

След като определихме кой е Гафът на 2014-а, а в последствие и Лафът, сега търсим Спортно събитие номер 1. ГЛАСУВАЙ! Ти решаваш!

Гласа си може дадете ТУК!