„На кого пречи и кой се страхува от възраждането на най-успелия български клуб?“, се казва в част от обръщение от червената общност, което бе публикувано във фейсбук профила на бившия председател на националния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето. Ангелов бе част от присъствалите привърженици на „червените“ на срещата с очаквания нов собственик на ЦСКА Васил Божков.

Ето и пълния текст на обръщението:

“До червената общност

От момента, в който се появи реална възможност за спасение на нашият любим ЦСКА не измина и час и подлостта, завистта и ненавистта избуяха в едно поради една причина – СТРАХ! От силен и незвисим ЦСКА. На кого пречи и кой се страхува от възраждането на най-успелия български клуб?

Информираме, че вече е създаден оперативен щаб от присъствали на срещите в „Нове холдинг” представители на червената общност. Той е формиран с цел незабавна мобилизация на организираните фенски структури в национален мащаб, за подготовка на протестни действия.

Това ще се случи, ако бъде допуснато определени заинтересовани кръгове да окажат влияние върху държавните институции и БФС да бъдат погазени закон, правилници и нормативни уредби. 

Призоваваме за конкретни и адекватни действия. Защото не забравяйте – могъщ ЦСКА е гаранция за силен национален отбор!”