Всъщност, по-скоро става дума за възгласи от типа опа-опа и бутилки водка. Такива неща изядоха главата на половината отбор на ЦСКА. Любо Пенев ампутира сериозна част от тима си с надеждата да запази здрава останалата. Дали е прав – ще покаже бъдещето.

Че футболистите у нас обикалят из нощните заведения, е публична тайна. Разбира се, те не са роботи и имат право да разпускат като останалите хора. Друг е въпросът, дали това се отразява на представянето им на терена. Според Любо Пенев – да, при това сериозно.

Не само в България играчите от елитните клубове са на прицел заради нощен живот. Често в английските таблоиди виждаме известни лица от футболния терен в нелицеприятни кадри от пъбовете. Но, обикновено това става при купон на отбора, празнуване на важна победа или други поводи. А за много от българските футболисти такова поведение се е превърнало в начин на живот. Освен това, в чужбина подобни волности си позволяват доказани играчи с име, а за нашите звезди никой отвъд Калотина не е чувал. В това е разликата.