Отборът на Черно море днес направи последна тренировка във Варна на стадион "Младост". Заниманието беше тактическо като в него взеха участие всички налични играчи, съобщи сайтът на клуба.

След това наставникът на моряците Никола Спасов определи разширена група от 22 футболисти за предстоящите две гостувания. В нея не попаднаха третият вратар Илия Николов и младокът Илиян Неделчев. В строя обаче се завръщат изтърпелият наказание защитник Стефан Станчев, както още Марчин Буркхардт, Вилиан Бижев и Хуан Мануел Варея.

В неделя от 14:00 часа варненци гостуват на Пирин в среща от 19 кръг на А група. Този мач можете да гледате в ефира на Diema, както и на нашата платформа Gong Play. Ще го следим за вас минута по минута и на Gong.bg, а можете да го слушате по Дарик радио. В сряда от 17.30 също са гости на Берое в 1/4-финален двубой от турнира за Купата на страната.

Именно заради това ръководството на клуба взе решение тимът да не се прибира във Варна, а след двубоя с "орлетата" в Благоевград ще останат на лагер в София , където ще се подготвят за сблъсъка за Купата.