Волейболните ни национали се завърнаха в София след като заеха пето място в Световната лига този сезон. Единствено Владо Николов не бе по екип при кацането на тима ни по обед на аерогара София. Проблеми с багажа от пътуването Катовице – Варшава – София имаха Матей Казийски и Тодор Алексиев.

Голяма част от националите споделиха, че са разочароване от това представяне, но място за трагедии няма.

„Загубихме от Русия, а не от Горно Нанадолнище! Няма място за трагедии.Нека оценките го дават специалистите, но аз не съм доволен. Имахме сили за повече и не показахме максимума си. Не знам за критиките на треньора към мен, не съм говорил с Мартин. Ще поживеем, ще видим дали ще има промени. Стоев е треньор и той преценява, кои играчи да повика. Той си преценява и си носи отговорността”, заяви Владо Николов при завръщането на тима ни от Полша.

„Никой не пита как бихме Бразилия, а само за това как паднахме от Сброная”, каза Боян Йорданов.

„Не съм доволен от играта си, а и имахме големи амбиции. Два коренно различни мача с два коренно различни противника. Не можахме да намерим ритъма си. Имахме проблеми и те ни биха преди да сме се усетили. Едва ли ще има промени в състава за Евро 2007. Русия може да спечели лигата. Не международната федерация, а аз реших да играя в Тренто!” коментира Матей Казийски.

„Имахме намерения по-късно да се приберем и да играем полуфинал, но явно е било писано Русия да ни бие. Представихме си добре” сподели Теодор Салпаров.