Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров засега не е планирал участие в мачовете за Купа Дейвис през април месец. Българският тим е в евро-африканската група и би трябвало да се справи и без него. 

По това време Гришо ще е на турнири в Северна Америка и ще трябва да прекоси половината свят, за да играе в мачове срещу анонимни съперници. 

Гришо: Горд българин съм, живея мечтата си

Какво промени Григор, за да стане машина?

Григор Димитров засега не планира участие на Купа Дейвис

Ще има ли промени в треньорския щаб на Григор?

"За мен няма никакво напрежение, винаги когато мога да помогна на момчетата винаги съм там. Обещания не мога да дам, когато мога ще играя, за момента не съм планирал да играя Купа Дейвис. Както казах, целта ми е различна в момента. Говорил съм с момчетата по тая тема", заяви Гришо и допълни. 

"Със сигурност играта ми е подобрена, като цяло всичко върви по план, но постоянството в момента е много важно. Във всеки един турнир трябва да давам всичко от себе си, а крайният резултат може да е в плюс или минус", сподели още Димитров.

Той коментира и интересната тема с присъствието на приятелката му Никол Шерцингер на турнира в София. Според него, това не му служи като допълнителна мотивация, а всичко си зависи само от неговата настройка.

"Няма никакъв различен знак, че съм с Никол, тук съм да играя тенис и да спечеля, останалото е второстепенно за мен. Мотивацията трябва да е изцяло от мен, не мога да разчитам на друг да ме мотивира. На корта си сам. Тук съм с отбора си, семейството ми е с мен, всичко останало е второстепенно", завърши Гришо.


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !