Серина Уилямс едва наскоро се завърна на корта след майчинство, но краят на кариерата ѝ сякаш изглежда близо. И не за друго, а защото просто скоро ще навърши 37-годишна възраст. 

А американката разкри кога планира да сложи ракетата в калъфа. Това ще стане, когато и нейният връстник Роджър Федерер стори същото. А поне засега Маестрото не е сложил краен срок за това. 

"Ще играя дотогава, докато го прави и Роджър. Така че, Господи, още колко дълго? Той поставял ли е краен срок? Не е, така ли! Значи ще се опитам да съм на корта, докато и той е там. Започнали сме заедно, ще остана и аз, докато той е по кортовете", заяви американката. 

Тя ще срещне във втория кръг на Уимбълдън българката Виктория Томова. Това ще е вторият ѝ мач като поставена, след като се омъжи и роди дъщеря си. И Серина подходи с усмивка на този факт. 

"Все още не се вписва в статистиката на турнира, че съм омъжена. Просто е лудост какво ми се случи в тези последни 12 месеца. Не ми се мисли. Просто ще съм на корта и ще се наслаждавам", заяви Уилямс.