Ник Кирьос може да приключи своето участие на сингъл на  Australian Open, но австралиецът продължава при двойките. Той и Танаси Кокинакис успяха да сформират един много добър тандем, който се представя чудесно в Мелбърн, а по пътя си дотук в надпреварата, те успяха да елиминират най-добрата двойка в световния тенис, хърватите Никола Мектич и Анте Павич. 

Кирьос сега обаче засегна друга доста интересна тема в тениса, като според него, младото поколение е силно игнорирано от хората, за сметка на тримата големи, Новак Джокович, Рафаел Надал, и Роджър Федерер.

 „Не знам защо хората не искат да разберат, че в тениса няма само 3 имена. Всички се трудят, за да извървят своя път и желаят да достигнат до най-големите турнири.  Отдолу настъпва чудесно младо поколение, което може да даде много на играта. Аз лично харесвам двамата канадци, Денис Шаповалов и Феликс Оже-Алиасим, смятам, че те имат бляскаво бъдеще. Докато феновете не разберат, че нищо не свършва с тримата големи, нещата ще стоят по този начин. Ще има отлив на публика, защото просто   зрителите не оценяват младоците и техния труд. Нищо не започва и не свършва с тримата големи, както ги наричат, и след тях ще има тенис, и след тях ще се играят големи и зрелищни мачове. Мисля, че тенисът е в добри ръце, но младите момчета заслужават повече уважение и възхищение. Роджър, Рафа и Новак имат редица успехи, но това не ги прави недосегаеми и непобедими.  Всеки един минава през различни препятствия, за да сбъдне мечтите си и да бъде в световния елит. Дано всички, които обичат нашия красив спорт да се замислят и оценяват повече чудесните таланти, които също заслужават внимание и респект“, каза Кирьос .