Организаторите на най-престижния тенис турнир Уимбълдън обявиха програмата за четвъртия ден на надпреварата. Тя е изключително интересна за родните любители на този спорт, защото в него на корта излизат първите ни ракети при мъжете и жените - Григор Димитров и Цветана Пиронкова. 

Великолепен старт за Григор Димитров на Уимбълдън

Интересното е, че те ще изиграят мачовете си на едно и също място - Корт №2. Програмата на него започва от 13:30 часа българско време, когато Гришо ще открие битките с двубоя си срещу кипъреца Маркос Багдатис. 

Цвети Пиронкова прегази Ерани, чака Вознячки

След това следват още два двубоя. Първият е от женската схема и противопоставя полякинята Агнйешка Радванска на американката Кристина МакХейл. След това е мачът от мъжката схема между Милош Раонич и Михаил Южни, който се очаква да приключи бързо. 

Любимият Уимбълдън очаква Цвети

И след неговия завършек на корта излиза Цвети Пиронкова за срещата си с петата поставена в схемата при дамите Каролине Вознячки. В зависимост от развоя на останалите срещи ще се разбере и кога двете ще излязат в битката помежду си. Но едва ли ще стартират преди 18:30-19:00 часа българско време.