Шампионът на US Open Рафаел Надал отново се радваше на нежна подкрепа от страна на своята дама – Сиска Перейо. Брюнетката изгледа на живо от трибуните успеха на испанския състезател, който след истинска драма триумфира в последния за годината турнир от Големия шлем.

Брюнетката не е сред любителите на светския шум, но за сметка на това в най-важните моменти винаги е близо до своята половинка.

Мачът, който събра 24 хиляди зрители на „Артър Аш”, се превърна в истински трилър със силно начало на Рафа Надал и буквално възкресение на малко непохватния руснак Данийл Медведев.

В крайна сметка испанецът вдигна 19-ата си титла от Големия шлем, само една по-малко от 38-годишния Роджър Федерер, който отпадна на четвъртфиналите в Ню Йорк. Предишните титли на Рафа от „Флашинг Медоус” са от 2010, 2013 и 2017 година.

Мария Франсиска Перейо ще мине под венчилото с Надал на 19 октомври. Двойката ще се врече във вечна вярност, въпреки че са заедно от 2005 година. 

Чаровницата е на 31 години и е застрахователен агент. Тя е директор на фондацията на Рафаел Надал, която се занимава с благотворителност повече от 10 години.