Признание, макар и извън корта, за най-добрия български тенисист Григор Димитров. Той беше обявен за един от секссимволите на последния за годината турнир от Големия шлем US Open, като класацията на най-секси участниците в Ню Йорк беше изготвена от "IBTimes". 

От там избраха 15 мъже и 15 жени от подвизаващите се на Флашинг Медоус, а българинът е в челната десетка. Той е изобразен със снимка от профила си в "Инстаграм", а текстът под нея е красноречив за това, какво мислят от изданието за българския секссимвол в тениса. 

"Хей, влюбени сме в теб, Любов! Този страхотен, млад, български жребец освен всичко е стигал и до 8-то място в ранглистата на АТР. А преди това беше на челните страници на изданията с връзката си с Мария Шарапова. Сега продължава да е там", пише авторката Ашли Паркър. 

Сега обаче вниманието на българина едва ли е насочено към това, какво се пише за него в хайлайф-рубриките на изданията отвъд Океана. На него му предстои важен и тежък мач от третия кръг на турнира срещу португалеца Жоао Соуса, а след това може да излезе и срещу Анди Мъри.