"Днес е много важен ден за мен, тъй като спечелих първата си "фючърс" титла. Първите три мача в състезанието бяха изключително драматични и ги печелихме след решаващ тайбрeк в третия сет. Днес заедно с моя партньор Максим Тихомиров от Русия показахме много стабилна игра и успяхме да извоюваме успеха", заяви пред БЛИЦ тенис талантът Алекс Донски, който триумфира с титлата в турнира на двойки в Телави (Грузия). 

Българският тенисист показа солидна игра, направи серия от сполучливи излизания на мрежата и реализира множество асове - неговата запазена марка. 
"Паралелно с играта ми на двойки наблюдавах и представянето Ян Бондаревски от Русия (б.р. - единият от съперниците, които Донски и Тихомиров победиха). Успях да се запозная с играта му и това е полезно за мен, защото утре излизам срещу него на финала на сингъл.

Искам да благодаря специално на моя мениджър Ивайло Крачунов за подкрепата, която ми дава всеки ден. Без него моето участие в Грузия нямаше да е възможно. Надявам се утре да спечеля и първата си титла на сингъл в турнирите от ITF", подчерта Донски, който има за съперник на финала левичаря Ян Бондаревски от Русия.

Спорът за трофея е утре. Ян Бондарски е под номер 5 в схемата на турнира.