Българската гимнастичка Невяна Владинова заяви, че е доволна от представянето си на олимпийските игри и за нея е било чест да има възможността да представям България в Рио. Тя сподели, че е щастлива от цялата подкрепа, която е получила от всички в страната. 

"За мен беше чест да имам възможността да представям България на Олимпийските игри в Рио! Мисля, че се справих добре. Яд ме е за лентата, но вярвам, че грешките се случват, за да се поучаваме от тях и да ни помогнат за в бъдеще. Въпреки това съм доволна от представянето си."

"Едно от най-важните неща за мен е, че усетих подкрепата на цяла България, усетих как всички изживяват този момент с мен. Благодаря на треньорите ми, на г-жа Раева и на цялата федерация. А сега нека стискаме палци за ансамбъла! Те заслужават наистина много!", каза Невяна Владинова пред официалната страница на БФХГ във фейсбук.

Владинова завърши на престижното седмо място на финала на индивидуалния многобой на турнира по художествена гимнастика на олимпийските игри в Рио де Жанейро, като това е най-доброто класиране на индивидуална гимнастичка на България за последните три олимпиади.