Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев – Андреа – призна в „Събуди се“ по NOVA, че двамата мислят за сватба. Певицата обаче отрече категорично информациите, че поставяла ултиматуми на Кобрата церемонията да се състои през 2018 година и добави, че първо важно е да минат значимите двубой на Пулев на ринга.

Андреа говори още за всички актуални теми около себе си, като разкри и страстта си да рисува и за последната си творба - портрет на Кобрата. 

„Лятото започна добре. Всички сме добре. Благодаря“, започна Андреа.

„Витамин е модерно парче. Много хора го харесаха. Имаше противоречиви коментари. Фолк-феновете бяха ядосани, че правя поп музика. Музиката за мен няма жанрове“.

„Виждала съм как в САЩ танцуват на моя песен. Изпратиха ми много хора това видео. Хората се скараха как може поп-фолк песен да се върти в Ню Йорк. Стана ми малко тъжно, честно казано. Тази песен, на която се танцува, е много модерна. Текстът не е никак вулгарен. Имаше въпроси „как не ме е било срам да си монтирам тази песен върху това видео“. Имала съм хиляди такива видеа, затова не ми направи такова впечатление. Има наслагано мнение, че поп-фолка е лоша музика. В поп музиката има песни като Яката дупара. Не може да заклеймяваме поп-фолка, при все, че и в попа има подобни текстове, като аз нямам нищо против тях. Това, което възпитаваш децата си, това е. Фолкът не може да го промени. Хората трябва да ги е срам, че наша музика не излиза толкова в чужбина. Добре, че бе Кристиан Костов“, добави Андреа.

Запитана за това дали планира почивка заедно с любимия си, певицата каза: „Искам да пусна парче за българския пазар и след това ще е почивката. Моята работа минава купони, искам да си почина на тихо и спокойно място. Кубрат играе постоянно шах, аз се снимам постоянно (смее се). Наистина обичам да се изолирам. Обичам да рисувам. Може скоро да покажа моя картина. Последния път рисувах Кубрат. Важното е да съм с любимия човек до мен, доста време сме разделени. Можем да си отделим една седмица заедно, но преди това имам малко работа“.

„И аз четох за сватбата 2018-а, че съм поставила ултиматум – глупости. Нека минат важните мачове на Кубрат и след това ще мислим. Аз имам такова виждане, че когато двама души са заедно и искат да създадат дете, трябва да се оженят. Така съм възпитана. Това е нормално – да се ожени човек, да има дете и да създаде семейство. Но в момента сме много ангажирани в кариерите ни. Ще се случи, обещавам да разкажа“, отсече Андреа.