Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла във версия IBF на професионалния бокс е с още една идея по-възможно да бъде отложен за 2018 г. А всъщност причината е, че реваншът между британския боксьор и Владимир Кличко е с още една идея по-вероятен. Отдавна е ясно, че Джошуа задължително трябва да срещне нашата звезда в професионалния бокс и това ще е следващият му мач, но само ако не играе с ветерана от Украйна в дългоочаквания реванш между тях. 

Кличко разкъсан за реванш с Джошуа, Кобрата чака с нетърпение

Промоутърът на световния шампион Еди Хърн призна, че вече е уточнил локацията за второто зрелище с украинската звезда. Макар да няма официално потвърждение за провеждане на двубоя, ако все пак такъв се състои, то той ще бъде в Лас Вегас. По този начин промоутърите и на двамата боксьори се опитват да завладеят американския пазар. 

Джошуа за Кобрата: Талантлив е и има достатъчно опит

Ако такъв мач се състои не просто в САЩ, а именно в Лас Вегас, приходите от телевизионните права, билетите, рекламите и всичко останало се очакват да са огромни. Това означава, че Кличко и Джошуа ще си поделят невероятни суми, вероятно с по осем цифри. А това със сигурност ще накара украинския ветеран да отложи пенсионирането си с още един двубой. 

Промоутърът на Джошуа: Първо Кличко, Пулев през пролетта

"Говоря си с Бернд Бьонте (бел. ред. промоутърът на Владимир Кличко) и с целия отбор на Влад. Вече сме изключително близо до изчистването на всички детайли по реванша. Най-близо изглежда като вероятност такъв мач да е във Вегас. Убеден съм, че хилядите британски фенове на Антъни ще се израдват да си направят едно малко пътуване до там", сподели Еди Хърн пред "Sky Sports".