Грацията от националния отбор на България по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова заяви, че много харесва новите си композиции. Тя спечели първото контролно за 2019 година, което се проведе при засилен интерес отстрана на фенове и медии в тренировъчната „Арена Армеец“.

Чаровната плевенчанка ще вземе участие на Гран При на Москва тази седмица, а след силната игра по време на контролното състезание призна, че ще замине по-спокойна.

Грациите показаха новите си съчетания пред десетки фенове

„Новите съчетания и музиката избрахме заедно с Бранимира Маркова. Правихме ги заедно. Много си ги харесвам. Много са сложни, много са навързани, когато нещо се обърка, е трудно да се продължи нататък, но днес се опитах да го направя, разбира се пропуснах някои неща. Има още много трудности, които мога да направя с уреда, но съм много доволна от контролното. Много харесвам новите си съчетания и ги чувствам като мои“, започна Владинова.

Илиана Раева: Васил Божков е друга класа, всички левскари трябва да сме щастливи 

„Определено силно контролно. Тръгвам по-спокойна за Москва. Надявам се там да играя още по-силно. Ще съм смела и се надявам да се случат нещата“.

„Днес не показах някои майсторства, някои по-сложни улавяния на уреда. След грешките някои неща изпуснах, но като цяло мисля, че композициите се видяха“, коментира още Владинова.

Раева: Обнадеждаващо начало, Воложанина не се шегува