Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на легендата на Левски Наско Сираков – Илиана Раева – коментира  новината, че Васил Божков поема вековния клуб. Раева, която е сред отявлените фенове на „сините“, заяви, че роденият във Велинград бизнесмен е „друга класа“, в сравнение с предходните собственици на тима и бе категорична, че всички левскари трябва да са много щастливи от случилото се.

Според Раева, Божков може да постигне успехи с Левски, като тя също така приветства и решението Павел Колев да стане изпълнителен директор.

„В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб“, започна Илиана Раева.

„Васил Божков е първият човек, който ми помогна в художествената гимнастика, когато направих клуб Илиана. Много сериозен човек, съвсем друга класа човек, като ги сравнявам с предишните спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената. Левскарите трябва да са много щастливи, всички, които сме от Левски, трябва да сме щастливи с една такава новина – Васил Божков е друга класа. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм много щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е голяма класа“, допълни едно от „златните момичета“.

Грациите показаха новите си съчетания пред десетки фенове