„Резултатът на това световно първенство определено ме мотивира, но и това, че следващото такова ще е в София и ще трябва да сме безупречни, но ние сме готови за това." Това заяви Невяна Владинова при завръщането си на родна земя след световното първенство по художествена гимнастика в италианския град Пезаро. Там Владинова спечели бронзов медал на съчетанието си на топка с оценка от 17.950.

Грациите Владинова и Тасева със седмица почивка и пак на Белмекен

„Много съм щастлива и горда от този факт. Истината е, че можех да взема още медали, но все пак съм доволна и на този, който ми показа, че мястото ми наистина е там и че оттук нататък ще се целя право към първите три места", призна грацията ни.

Владинова призна, че се е надявала и на медал в многобоя, където остана седма.

„Съжалявам за грешките в многобоя. Много исках и съм сигурна, че ако бях играла без грешка най-вероятно щях да взема медал и в многобоя. Но гледам напред и се уча от грешките си“, заяви Неви, която сподели и мнението си относно съдийството в Пезаро.

Прекрасна Владинова донесе първи медал от Световното в Пезаро

„Като цяло съдийството беше обективно, специално за нас в индивидуалната надпревара. Единствено оценката на топка в многобоя ми се стори малко по-ниска, но може би съм допуснала някоя грешка. Като цяло мисля, че оценяването бе добро", разкри състезателката ни.

23-годишната плевенчанка сподели още, че с треньорския щаб вече са започнали да обмислят различни идеи за новите композиции, но без да разкрива подробности за тях./ БГНЕС