Грациите Владинова и Тасева със седмица почивка и пак на Белмекен

Двете български представителки в индивидуалната надпревара на Световното първенство по художествена гимнастика Невяна Владинова и Катрин Тасева ще имат седмица почивка под формата на възстановителен лагер и след това започват подготовка на Белмекен.

"Добре се чувстваме. Много сме щастливи от спечеления медал. Много съм доволна от представянето на момичетата. Въпреки, че в многобоя се очакваше малко повече смятам, че се представихме добре. Имахме възможност за медал и в многобоя. За момента най-силната конкуренция са Русия, Беларус, Израел, а и в момента Япония", сподели треньорът Бранимира Маркова пред NOVA от Пезаро, където се проведе Световното първенство.

източник: Анна Недкова, БФХГ

Владинова завърши седма в многобоя, а Тасева е 10-а в Италия.

Очарователната Владинова със силни думи след Световното

източник: Анна Недкова, БФХГ

"Това ни беше първото световно първенсво за този цикъл. Момичетата отиват на едноседмична почивка в Поморие и после започваме подготовка с лагера на Белмекен за три седмица. Така стартираме подготовка за новия сезон", добави треньорът на гимнастичките в индивидуалната надпревара Бранимира Маркова.

Свързани материали

  • Бранимира Маркова: Медалите бяха важни за самочувствието на Невяна Бранимира Маркова: Медалите бяха важни за самочувствието на Невяна
  • Бранимира Маркова: Най-доброто ни представяне досега Бранимира Маркова: Най-доброто ни представяне досега
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Катрин Тасева Невяна Владинова Художествена гимнастика Бранимира Маркова

Други спортове