Украинският боксьор Владимир Кличко въобще не е сигурен, че иска реванш от Антъни Джошуа за загубата си с нокаут на "Уембли" в края на април! Това разкри промоутърът от неговия тим Том Льофлер. 

Кобрата се оказа корав съперник за световен шампион

Двамата получиха картбланш да проведат повторен двубой не по-късно от 2 декември, след което победителят трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент за пояса в IBF. 

Реваншът между Кличко и Джошуа отива в Нигерия?

Но Кличко в никакъв случай не е напълно убеден, че иска отново да се бие с Джошуа, като се разкъсвал между вариантите да се боксира с него и да се откаже от бокса. Решението му обаче трябва да е категорично и да дойде скоро. 

Промоутърът на Джошуа: Първо Кличко, Пулев през пролетта

"Владимир още не е взел решение. Ако загубата от Джошуа се окаже последният му мач, той трябва да е горд с кариерата си. Няма да има по-велик мач, след който да се откаже, двамата направиха невероятна битка на ринга."

Реваншът Джошуа - Кличко се задава, Кобрата ще чака

"В момента той се колебае жестоко, 50:50 е. Всеки път като говоря с него, той е буквално разкъсан между двата варианта. Ние обаче ще го подкрепим напълно, каквото и да избере. Ако избере да се бие отново, ще направи щастливи милиони фенове по света", сподели Льофлер. 

Промоутърът на Джошуа: Реванш с Кличко ще има!

Ако Кличко в крайна сметка се откаже от бокса и не поиска реванш, следващият мач на Джошуа ще е именно с Кубрат Пулев. Дали това ще се случи, трябва да е ясно съвсем скоро, защото украинецът не може да протака още дълго решението си. Така че неяснотата за Кобрата е към своя край. 

Кобрата не отстъпи: Щабът му с протест срещу мач Джошуа-Кличко