Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вероятно няма да продължи сътрудничеството си с промоутърската компания "Зауерланд", с която постигна най-големите си успехи в кариерата. Той има договор до края на следващата година. 

Кубрат: Можех и срещу трима като Джошуа, ако е само за парите

"Нека сме живи и здрави и ще реша в края на 2018 г. Може би няма да преподпиша. Не се знае, но може би на там вървят нещата", заяви българският боксьор в изказване пред "Би Ти Ви". 

Кобрата: Пожелавам на Джошуа да се изправи срещу мен с контузия

Първите искри се появиха преди повече от месец, когато Кобрата възропта, че трябва да форсира подготовката си за мача с Антъни Джошуа, защото промоутърите му са се съгласили веднага на датата 28 октомври. 

Пулев: Сигурен съм, че ще победя Джошуа

В крайна сметка Кобрата се контузи и така и няма да може да излезе в този мач. От това той ще загуби огромна сума, която щеше да получи дори при загуба от великобританеца. Сега срещу Джошуа ще се бие Карлос Такам. 

Кобрата: Със Зауерланд нещата куцаха, ще се бия в САЩ

"Бих казал, че това беше доста непрофесионален подход. Признавам си, че понякога стоя у нас и си мисля дали съм взел правилното решение, дори чисто финансово. В крайна сметка обаче това съм си аз и това са моите виждания и убеждения. Човек не трябва да ги пренебрегва заради пари", сподели Кобрата.