Голямата звезда на професионалния бокс в момента Антъни Джошуа започва с все по-честите изказвания по темата за евентуален сблъсък с Кубрат Пулев. Такава битка със сигурност ще има, въпросът е дали ще е в края на тази, или в началото на следващата година. Всичко зависи от това, дали Владимир Кличко ще се навие за реванш с британеца, или ще прекрати кариерата си. 

До седмици Кличко обявява стиска ли му за реванш

И имайки всичко това предвид, Джошуа се изказа по темата за бъдещите си схватки и обяви, че не го притеснява срещата с българина. Когато до такава се стигне, тепърва ще трябва да се договарят условията по нея, както и локацията, където ще се проведе. Но със сигурност ще е в някоя огромна зала или стадион. 

Джошуа: Няма дълго да чакам Кличко, чака и друг съперник

"Дали ще играя с Кличко отново, или ще се бия с Пулев, няма значение за мен, моята кариера продължава. Каквото и да реши Влад, всички ще уважим решението му. Ако се откаже, аз имам своя план "Б" и той е Пулев. Там трябва да уточним къде ще се бием и всички останали детайли."

Милионите от Америка отлагат мач Пулев-Джошуа за 2018 г.

"Знаете, че сега имам куп колани, които трябва да защитавам и Пулев е една от опциите сред тях. Така че или ще се бия с Кличко, което ще е страхотно, или ще се бия с Пулев, което също ще е страхотно. С когото и да се бия, не се притеснявам, няма съперник, който да ме притесни", заяви Антъни Джошуа. 

Кличко разкъсан за реванш с Джошуа, Кобрата чака с нетърпение

Евентуалният реванш между британеца и Владимир Кличко трябва да се състои най-късно до началото на декември. Ако такъв има, после битката с Пулев трябва да се състои най-късно до средата на април. Така че в следващите по-малко от 10 месеца със сигурност ще видим битка на българския професионален боксьор с британеца.