Евентуалният мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла във версия IBF на професионалния бокс изглежда все по-близо. Причината за това е, че британският боксьор вече губи търпение за реванша с Владимир Кличко, който би трябвало да е следващият му съперник на ринга. 

Милионите от Америка отлагат мач Пулев-Джошуа за 2018 г.

Но украинецът така и не дава окончателен отговор на поканата за повторение на големия сблъсък от април. И ако се позабави още малко, Джошуа ще се бие със следващия в списъка с кандидати за битка с него. А първи във въпросната листа е Кубрат Пулев, който е задължителен негов съперник. 

Кличко разкъсан за реванш с Джошуа, Кобрата чака с нетърпение

"Няма да чакам Влад още дълго. Кличко трябва да е решил вече и да е подготвен за нов мач с мен. Да, все още очакваме отговора му, но си имам и други планове. Има достатъчно боксьори, с които да се бия. Владимир е наясно, че вече идва времето, в което трябва да каже какво ще се случва с нашия мач."

Джошуа за Кобрата: Талантлив е и има достатъчно опит

"От него зависи дали ще се бием отново. Колкото до мен, аз съм готов да изляза на ринга във всеки един момент. И мога да се бия с него, когато каже, искам такъв двубой", сподели Антъни Джошуа пред медиите в родината си. Ако има такъв мач, той ще се играе по всяка вероятност в Лас Вегас.