България бе основната тема на кеч шоуто "Разбиване" във вторник. Причината бе родната звезда Русев, който получи специална церемония "Гордостта на България".

В чест на Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, друг кечист в лицето на Ейдън Инглиш изпя на ринга на WWE българският химн.

"Другата игра" с Русев: В света на най-известния българин в САЩ

Русев се появи с голямо знаме на България и премина по червения килим, след което се качи на подиум, оцветен в цветовете на страната ни.

На сцената бе и човек, който по сценарий влезе в ролята на кмета на Пловдив. Той даде на Русев "ключът" на родния му град Пловдив и дори обяви 26 септември за "Ден на Русев".

"Благодаря ти много, господин кмете. За мен е голямо удоволствие и чест", сподели на български кечистът.

В речта си Русев акцентира на победата си над Ренди Ортън преди седмица.

"Това е законът на джунглата. Ренди Ортън бе известен като убиеца на легенди, но сега по-млад и по-гладен хищник дойде в джунглата и миналата седмица лъвът на България унищожи легендата за убиеца на легенди. Това е моята джунгла сега!", заяви Барняшев.

Русев: В България ме посрещнаха със срам и разочарование

Последва обаче неприятна изненада. Самият Ортън се появи на ринга, нокаутира пеещия песен за Русев Инглиш, след което направи същото и с Русев с прочутата си хватка RKO.

Българският кечист Русев: Пловдив ми е любимият град в света

Българската звездна двойка в кеча снима риалити на родна земя

Жената на Русев дои крави в българско село