Българската звезда в кеча Александър Русев пристигна на родна земя със съпругата си Лана. Двамата ще съчетаят ваканцията с работата.

„Правим една година от сватбата и ще снимаме „Тотал дивас” – риалити шоу, което се излъчва в Америка. Не може само ваканция, трябва и работа. Ще бъдем в Пловдив. Не излизаме извън Пловдив. Любимият ми град в света.  Идеята риалити форматът да се снима тук е наша. Те ще ни следват с камерите.  Да се надяваме, че занапред ще има повече победи.”, сподели пред NOVA Александър Русев.

Българската звездна двойка в кеча снима риалити на родна земя

Попитан дали е постигнал американската мечта, Русев отговори: „Да кажем, да, но има още много какво да се желае. За да стигнеш там, където искаш, не трябва да гледаш назад. Супер се чувствам като женен мъж. Имам най-добрата жена. Всичко е супер. Една година мина много бързо.”

За впечатленията си от България сега, Александър Русев сподели: „Определено е по-оживено сега. По-модерно е всичко. Определено се развива. Драго си ми е.”

Българската снаха Лана няма търпение за баница и шопска салата

А за дома си в Нешвил, САЩ популярния кечист разкри:

„Вкъщи направихме астма. Ще е идеално за карти. Не съм играл отдавна, но ще проиграя пак. Когато идват гости им показвам някои български неща - я някоя домашна ракия, я нещо от градината. Не знам мама дали ми е донесла баница сега или трябва да чакам чак до Пловдив. Довечера ще има баница и мусака със сигурност.”