Близо 2 милиона и 500 хиляди души гледат изявите на българската двойка в кеча Александър Русев и съпругата му Лана в шоуто „Разбиване” само в Съединените щати. 1,6 млн. пък са абонатите на онлайн-платформата, които всеки месец си плащат по 10 долара, за да следят всяка крачка от живота на кечистите.

Това е Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев. Той е от Пловдив. Заминава за Съединените щати на бригада. Започва да тренира в професионална кеч школа, а за да се издържа работи в строителството, разнася пици и дори му се налага да спи в колата си.

Реализирал американската мечта, Мирослав смята, че има още път нагоре: „Може да се каже, че съм я постигнал, но има възможност и за още.”

През миналата година той се ожени за Лана – бивш модел, балерина, танцьорка, актриса, а днес една от най-популярните дами в кеча. Направиха го с две сватби – една в Малибу, и една в Пловдив.  Американката дори беше кръстена в Бачковския манастир, за да бъдат спазени всички традиции.

„Хареса ми много българската сватба. Американският стил е много различен – три часа и те гонят. Радвам се, че направихме и двете сватби. Обичам да опознавам чужди култури и традиции и беше много забавно. В България обичам най-много две неща. Обожавам храната. Баница, или може би шопска салата, както и крем карамел”, сподели пред NOVA Лана, която ще наруши спортната диета в следващите дни. Същото се отнася и за Русев.

От известно време двойката живее в голямо имение в Нешвил, където Русев се опитва да пренесе и кътче от България.

В следващите дни голям екип от шоуто „Тотал дивас” на Световната кеч федерация ще следи всяка минута от почивката на Лана и Русев. Защото до този момент рейтингите в Съединените щати показват, че техните изяви извън ринга са най-интересни за аудиторията.