Берое посреща ЦСКА 1948 в последен от мач от програмата на втория кръг в efbet Лига. Срещата е с начален час 20:00 и ще се изиграе в Стара Загора. Двубоят ще може да бъде наблюдаван в ефира на DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка минута по минута. 

Старозагорци  са в приповедигнато настроение, след като постигнаха престижен успех с 2:0 като гост на Левски в откриващата со среща за кампанията. Сега момчетата на Димитър Димитров-Херо ще се постараят да затвърдят доброто впечатление и да окупират върха като потенциално един от двата отбора с два успеха от първите два мача. 

Слекеционният процес под Аязмото все още не е приключил по думите на опитния наставник, а целта пред отбора през настоящия сезон ще е място в Лига Европа. Димитров ще има обаче известни кадрови проблеми преди днешната среща, след като с контузии са Душан Перниш, Зоран Йосипович, Кукула и Килиан Лебон. 

В състава на ЦСКА 1948 настроението също е добро след добрия откриващ мач в елита и равенството 2:2 в дербито с ЦСКА. Мачът в Стара Загора обаче представлява нов доста тежък тест за момчетата на Красимир Балъков. 

През изминалата седмица "червените" привлякоха нови две класни имена, като в състава акостираха Лазар Марин и Ивайло Чочев. Централният бранител Димитър Пиргов е под въпрос за двубоя, докато Андон Гущеров продължава да се възстановява от травма.