Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев се поддаде след мача с Богдан Дину и целуна репортерката Джени Суши по устните в изблик на емоция. Това му донесе куп главоболия, лицензът му беше отнет за четири месеца от Атлетическата комисия на щата Калифорния и този случай трябваше да служи като обеца на ухото за всички спортисти. 

Но явно един от тях не си е взел поука от грешките на другите. И той пак е именит боксьор, при това действащ световен шампион, макар и не в тежка категория. Това е руснакът Сергей Ковальов, който държи титлата на WBO в лека-тежка категория. 

Боксьорът се напил по време на полет от Флорида и започнал да тормози седящата до него в самолета жена. Той първо ѝ грабнал ръцете, но тя се отскубнала. След това започнал да я целува, а тя се разплакала от тези негови действия. Накрая започнал да я замерва с пари. 

Ковальов получил неколкократно забележки от екипажа на борда, но продължил с дръзките си деяния. В крайна сметка пилотът взел решение да го изхвърли от самолета и не го вдигнал във въздуха, докато пияният руснак не бил свален от там с полиция. 

Срамът от постъпката обаче няма да е единственото, с което боксьорът ще се размине. Очаква се случаят му да бъде разгледан от Атлетическата комисия на щата Флорида. А това може да означава спиране на правата му за определен срок от време, както беше в случая с Кобрата. 

Ковальов има насрочен следващ мач, но той не е под юрисдикцията на американските комисии. Той ще се срещне на 24 август в Челябинск срещу британеца Антъни Ярде. Срещу него в момента се води дело в родината му, след като жени го съдят за 8 млн. долара, защото им е посегнал по време на парти през юни миналата година.