Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев показа, че си е взел поука от случая с Джени Суши и целувката, която разбуни страстите около него. След мача си с Богдан Дину той целуна фриволната репортерка и това му довлече куп главоболия, включително и това, че в момента е със спрян лиценз и минава курсове срещу насилие върху жени. 

Кобрата в момента е в САЩ и посети двубоя на Тайсън Фюри срещу Том Шварц в Лас Вегас, а след края му даде интервю за гореща мацка от онлайн медия, далеч по-апетитна от Джени Суши. Този път той беше дистанциран и показа, че си е научил урока. 

Изваяната репортерка беше Мишел Джой Фелпс от Youtube-канала Behind the Gloves. Предизвикателната красавица разпита българина каква е възможността да се бие с Тайсън Фюри, а той отговори лаконично, че първо иска да се бие за титлата в IBF, а после е готов да се изправи срещу британеца. 

"Опонентът на Фюри не беше достатъчно добър, нищо специално не беше този мач. Готов съм да се бия с него. Защо да не се бием с него през февруари. Аз съм задължителен претендент в IBF и сега първо трябва да се бия за шампионския колан в тази версия и след това можем да се бием с него. Готов съм", заяви Кобрата пред Мишел Джой Фелпс. 

A ето и как изглежда красивата репортерка, на чийто чар Кубрат Пулев стоически удържа: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pool time, baby. 💕

A post shared by Michelle Joy Phelps (@michellejoyphelps) on