Боксовата легенда Боб Аръм коментира възможността Дионтей Уайлдър да се бие със световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO Анди Руис младши, преди да е провел реванш с Тайсън Фюри. Кралят на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър планира обедининителен двубой за титлите срещу Анди Руис, ако той отново победи Антъни Джошуа. Боб Аръм обаче е непреклонен в мнението си, че подобно нещо не може да се случи преди сблъсък срещу "Циганския крал". 

Уайлдър обяви публично във видео интервю, че ще поиска от Фюри да се оттегли от реванша, ако Руис победи на 7 декември в Саудитска Арабия.

Попитан за изказването на "Бронзовият бомбардировач", Аръм потвърди че има сключен договор между него и Фюри за реванш на 22 февруари.
„Такъв е планът. Да, прочетох изявлението на Уайлдър за двубой с Руис. Разбира се, че има договор и не знам защо Уайлдър смята, че това е възможно. Той казва много неща, но това е само заради въздействието, което имат. Но реваншът вече е насрочен“ каза Арън.

„Не. Фюри няма да се бие повече през тази година. Ще се бие през септември и ако всичко протече добре, ще изчака февруари, за да се бие с Уайлдър", заяви легендата.