Поредният кръг от надпреваратата във Формула 1 е на хоризонта. Пистата в  Остин, щата Тексас, САЩ е притегателно място за всички любители на  най-красивото моторно състезание. Люис Хамилтън с Мерцедес води уверено  в класирането при пилотите, но Фетел още не се е предал. Вие също може да бъдете в центъра на вниманието, ако си включите в  играта на Heineken за специалните награди свързани с Формула 1. Имате време, включете двигателя, дайте газ и спечелете награда. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

С Heineken ти имаш шанса да се почувстваш победител, докато страстите на трасето се разгорещяват. Не губи ценно време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.

Гран При на САЩ е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!