Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън спечели последното състезание за Гран При на Италия на пистата „Монца“, с което изпревари своя голям съперник от Ферари Себастиан Фетел и поведе в генералното класиране за определянето на новия световен шампион във Формула 1.

След седмица пауза сме обратно в играта на Heineken, тъй като вълненията на пистата в Сингапур няма да бъдат по-малки, дори напротив. Колкото повече се приближаваме до финалната права, интригата става все по-голяма, а емоциите нарастват.

Новото състезание в Сингапур ти предоставя нова възможност да участваш в играта наHeineken. Включи се, недей да имаш никакви колебания и посети страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!